Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Weten wat er speelt!
Ben jij op zoek?
         

Over ons

ZZP Enquête is een initiatief van Martijn Pennekamp, oprichter van onder andere het succesvolle platform ikwordzzper.nl. In de afgelopen jaren heeft Martijn duizenden startende ondernemers op weggeholpen naar een succesvolle start. De zzp'er en startende ondernemer staat centraal in zijn initiatieven.

Wie zijn wij?

Weten wat er speelt

Middels het nieuwe platform zzpenquete.nl onderzoeken wij trends in de zzp-markt en brengen we deze in kaart. Hiermee krijgen wij inzicht in de behoeftes van startende ondernemers en de ontwikkelingen binnen de markt. 

Door nauwkeurig onderzoek te doen, creëren we relevant nieuws waarmee we startende ondernemers informeren en nog beter op weg kunnen helpen. Ook voeren wij enquêtes in opdracht uit. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

Ons team bestaat uit:

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van startersplatform ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. In 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van onder andere Het Ondernemerscollectief en Stichting Startersloket.

 |  |  0228 - 755 828

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Verder heeft Joeri samen met Martijn Stichting Startersloket opgericht in 2016. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

 |  |  0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

 |   0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ikwordzzper.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

 |   0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt de marketingactiviteiten van ikwordzzper.nl en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

 |  |  0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat onze partnerschappen in goede banen worden geleid. Verder verzorgt ze de administratie van Het Ondernemerscollectief. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ikwordzzper.nl, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in managementondersteuning.

| | 0228 - 755 828

Eveline Corbet

Eveline is als officemanager en adviseur actief om onze ondernemerstrajecten in goede banen te leiden. Door haar ervaring als zelfstandige is zij in staat een luisterend oor te bieden en (startende) ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij hun plannen. Samen met Eveline bouw je aan een succesvol bedrijf.

| | 0228 - 755 828

Tanja Sierkstra

Tanja is onze online marketeer en voormalig eigenaar van haar eigen winkel. Ze is productowner van Het Ondernemerscollectief, in deze rol zorgt ze ervoor dat het aanbod aan collectieve kortingen alsmede het aanbod aan trainingen groeit.

| | 0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op ikwordzzper.nl nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content. Verder doet ze de financiële administratie van Het Ondernemerscollectief.

 |  |  0228 - 755 828

Wilbert Korevaar

Wilbert is onze redacteur / contentspecialist in hart en nieren. Wilbert is zelf al meer dan 16 jaar zzp'er dus weet hoe het is om te ondernemen. Zijn ervaring komt goed van pas in ons team.

 |  |  0228 - 755 828

Wat doen wij nog meer?

Naast het platform zzpenquete.nl ontwikkelden wij meerdere initiatieven voor (startende) ondernemers.

ikwordzzp'er - platform voor startende zzp'ers

ikwordzzper.nl helpt, samen met landelijke en regionale partners, oriënterende en startende zzp’ers op weg. Op ikwordzzper.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er!

Het Ondernemerscollectief

Het Ondernemerscollectief staat voor je klaar met advies, kennisoverdracht en vele collectieve voordelen. Verder staat het behartigen van belangen van ondernemers hoog in het vaandel.

Ontwikkel je ondernemerschap is ons motto!

Startersloket - de verbindende factor

Stichting Startersloket helpt startende ondernemers in de voorbereiding op het ondernemerschap. Het starten van een eigen onderneming doe je namelijk niet zomaar. Je kunt bij het Startersloket terecht voor verschillende vormen van advies en begeleiding. Wij werken onafhankelijk, zijn toegankelijk en werken altijd met deskundige adviseurs en coaches.

Starten.nl

De missie van Starten.nl is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende, startende en gevestigde ondernemers. Het doel is om deze ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.

ZZPZorgeloos

Aan de hand van thema’s helpt ZZPZorgeloos zelfstandige ondernemers bij het runnen van een gezond en succesvol bedrijf. Ofwel: ondernemen zonder zorgen!

ZZP Belasting tips

Juist voor de zelfstandig ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waarmee je geld kunt besparen. Als je als zzp’er hier niet voldoende van op de hoogte bent, loop je de kans deze voordelen mis te lopen. ZZP Belasting tips wil zoveel mogelijk zzp’ers informeren hoe ze meer grip op de belastingen krijgt en niet onnodig te veel gaan betalen.