Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Weten wat er speelt!
Ben jij op zoek?
         

Over ons

ZZP Enquête is een initiatief van Martijn Pennekamp, oprichter van onder andere het succesvolle platform ikwordzzper.nl. In de afgelopen jaren heeft Martijn duizenden startende ondernemers op weggeholpen naar een succesvolle start. De zzp'er en startende ondernemer staat centraal in zijn initiatieven.

Wie zijn wij?

Weten wat er speelt

Middels het nieuwe platform zzpenquete.nl onderzoeken wij trends in de zzp-markt en brengen we deze in kaart. Hiermee krijgen wij inzicht in de behoeftes van startende ondernemers en de ontwikkelingen binnen de markt. 

Door nauwkeurig onderzoek te doen, creëren we relevant nieuws waarmee we startende ondernemers informeren en nog beter op weg kunnen helpen. Ook voeren wij enquêtes in opdracht uit. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

Ons team bestaat uit:

Martijn Pennekamp

Martijn is initiatiefnemer van dit platform. Alweer zeven jaar geleden startte hij als zzp'er met zijn eerste startersplatform www.ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

 |  |  0228 - 755 828

Joeri Goede

Joeri is onze startersadviseur en is als adviseur betrokken bij onze concepten. Joeri is nauw betrokken bij het realiseren van de enquêtes en leidt deze samen met Janneke in goede banen. Met jarenlange werkervaring als adviseur bij de Kamer van Koophandel weet Joeri wat er speelt bij de ondernemer. Ook geeft Joeri regelmatig trainingen en workshops.

 |  |  0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Janneke stelt onze enquêtes op en leidt deze in goede banen. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij daarnaast starters te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen met Joeri en Martijn.

 |   0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ons middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

 |  |  0228 - 755 828

Marijke Adema

Marijke is onze redacteur en contentmanager. Met haar journalistieke achtergrond schrijft, plaatst en redigeert zij met name nieuws, blogs, dossierpagina's, kennisartikelen en nieuwe content voor onze platformen om jou als zzp'er beter op weg te helpen. Aan de hand van de uitslagen van enquêtes maakt zij rapportages en persberichten.

 |  |  0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie begeleidt onze marketingactiviteiten en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

 |  |  0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is een administratieve duizendpoot en is ons commercieel medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onze administratie en die van andere platformen zoals de ZZP Boekhoudbundel. Ook verzorgt Colinda de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Dankzij haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team!

 |   0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat partnerschappen in goede banen worden geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

| | 0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

 |  |  0228 - 755 828

Blog

Startups: bepalingen contract


Groei & succes: mindset of toeval?


Lees meer